Huonekalunahka – yleiset hoito-ohjeet

Nahka on helppohoitoinen materiaali.

Nahkakaluston hoitaminen

Imuroi kalustosi viikoittain. Puhdista nahan pinnalle joutunut lika mahdollisimman pian pyyhkimällä kevyesti kostealla sienellä tai pyyhkeellä. Käytä puhdistuksessa vain vettä ja neutraali saippuaa. Älä hankaa!

Nahan puhdistusaineet voivat vaurioittaa nahan viimeistelykerroksen, siksi emme suosittele niiden säännöllistä käyttämistä.

Nahkakaluston suojaaminen

Tärkeää on, että suojaat nahkakalustosi suoralta auringonpaisteelta. Myös kuumuus vahingoittaa nahkaa. Vältä sijoittamasta kalustoasi lämpöpatterin tai muun lämmittimen eteen, koska nahka saattaa kuivua, haurastua ja menettää väriään.

Hiuksista ja käsistä erittyvä rasva voi pinttyessään vahingoittaa nahan viimeistelyä. Myös väriäpäästävät vaatteet ja kankaat saattavat värjätä vaalean nahan pinnan. Voit välttyä em. ongelmilta suojaamalla nahkakaluston käyttöpinnat asianmukaisesti esim. huovalla.

Tahrojen poistaminen

Älä koskaan käytä nahan puhdistukseen kotitalouden puhdistusaineita, tahranpoistoaineita, tärpättiä, kengänkiillotusainetta tai liuottimia sisältäviä puhdistusaineita!

Vaikeiden tahrojen poistoon voit käyttää verhoilunahoille tarkoitettuja erityispuhdistusaineita niissä olevien ohjeiden mukaisesti. Ongelmatapauksissa käänny asiantuntijan puoleen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Interventus Oy
Puskuritie 4
37800 AKAA
Puh. +358 3 542 1999
myynti@interventus.fi
www.interventus.fi

Facebook

Puskuritie 4, Akaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!