We're into leather

Huonekalunahka – yleiset hoito-ohjeet

Nahka on helppohoitoinen materiaali.

Nahkakaluston hoitaminen

Imuroi kalustosi viikoittain. Puhdista nahan pinnalle joutunut lika mahdollisimman pian pyyhkimällä kevyesti kostealla sienellä tai pyyhkeellä. Käytä puhdistuksessa vain vettä ja neutraali saippuaa. Älä hankaa!

Nahan puhdistusaineet voivat vaurioittaa nahan viimeistelykerroksen, siksi emme suosittele niiden säännöllistä käyttämistä.

Nahkakaluston suojaaminen

Tärkeää on, että suojaat nahkakalustosi suoralta auringonpaisteelta. Myös kuumuus vahingoittaa nahkaa. Vältä sijoittamasta kalustoasi lämpöpatterin tai muun lämmittimen eteen, koska nahka saattaa kuivua, haurastua ja menettää väriään.

Hiuksista ja käsistä erittyvä rasva voi pinttyessään vahingoittaa nahan viimeistelyä. Myös väriäpäästävät vaatteet ja kankaat saattavat värjätä vaalean nahan pinnan. Voit välttyä em. ongelmilta suojaamalla nahkakaluston käyttöpinnat asianmukaisesti esim. huovalla.

Tahrojen poistaminen

Älä koskaan käytä nahan puhdistukseen kotitalouden puhdistusaineita, tahranpoistoaineita, tärpättiä, kengänkiillotusainetta tai liuottimia sisältäviä puhdistusaineita!

Vaikeiden tahrojen poistoon voit käyttää verhoilunahoille tarkoitettuja erityispuhdistusaineita niissä olevien ohjeiden mukaisesti. Ongelmatapauksissa käänny asiantuntijan puoleen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Interventus Oy
Puskuritie 4
37800 AKAA
Puh. +358 3 542 1999
myynti@interventus.fi
www.interventus.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Interventus Oy
Puskuritie 4
37800 AKAA

Y-tunnus: 0206307-2
Puh: +35835421999

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Interventus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.